Maid Cafè 2018 - 3ª Edició

Torna el maid cafè amb la seva tercera edició

Torna el Maid Cafè amb la seva tercera edició! Un cafè de temàtica japonesa i d'entrada gratuïta organitzat per l'Associació Cercle Mil·lenari i l'Ajuntament de Sabadell des de 2016.

Aquest any se celebrarà al mateix espai, el Casal de Joves de Emprius, al costat de la Gran Via i de l'estació de Renfe de Sabadell Centro. Com en cada edició combinarem un cafè de productes japonesos amb jocs de taula, un trivial musical friki (animi/manga, videojocs, sèries/pelis), taller de preparació de te matcha i actuacions.

[[[more_info_12]]]

VI Quedada Darkstonera Catalunya

trobada per tots els amants als jocs de taula!

Ens agradaria donar-vos a conèixer el pròxim esdeveniment de jocs de taula que estan preparant els amics de Darkstone Crowfundings, la "VI Quedada Darkstonera de Catalunya" que s'organitzarà el pròxim dia 2 de Desembre al Casal cívic Can Palet II a Terrassa. Un dia perfecte per jugar unes partides de jocs taula :)

Les quedades Darkstoneres de Catalunya són un esdeveniment anual perfecte per a grups d'amics i famílies disposades a passar una bona tarda jugant a qualsevol dels jocs de taula que componen l'extensa ludoteca. Et convidem que passis a donar un cop d'ull!- Creadors i editorials que co...

[[[more_info_11]]]

Taller de Jocs de Taula al Taulí

Voluntariat i col·laboració per promoure els jocs de taula

Aquest cap de setmana hem realizat un taller de jocs de taula amb els nens/es a la  juntament amb el ! Una experiència gratificant que esperem repetir ben aviat :D

[[[more_info_10]]]

Mescla´t 2018

Cercle Mil·lenari al Mescla´t

El dissabte vinent, 6 d'Octubre, estarem al Mescla't 2018 al Racó del Campanar de la Plaça Dr Robert :)

Vine a jugar amb les nostres activitats!

[[[more_info_9]]]

Jornades Diürnes

Jornades Diürnes de Jocs de Rol i Taula

Els amics/se de el Refugi del Sàtir organitzen les Jornades de Jocs de Rol i Taula a la Biblioteca Vapor Badia dissabte que ve 9! Un dia perfecte per jugar unes partides de taula i rol amb els vostres amics :)

Les Jornades Diürnes són un esdeveniment anual perfecte per a parelles o grups d'amics que volen una partida de rol per primera vegada, i també per a amics i famílies disposades a passar una bona tarda jugant a qualsevol dels jocs de taula que componen l'extensa ludoteca. ¡Et convidem al fet que passis a fer un cop d'ull!

[[[more_info_8]]]

Fira E3 2018

La fira de videojocs per excel·lència

L'E3 2018 tindrà lloc del 12 al 14 de juny en Los Angeles, però com és habitual algunes companyies duran a terme les seves conferències fora del recinte i en dies previs a l'inici de la fira.

Ja queda molt poc per a l'esdeveniment! Quins jocs esteu desitjant veure?

Anàlisi SBD Jocs 2018

Crònica del dia en el diari iSabadell

No vau poder assistir a les jornades SBD Jocs del dissabte passat? iSabadell.cat n'ha fet una crònica perquè no us en perdeu cap detall 😊 Moltíssimes gràcies Miquel!

SBD Jocs 2018

SBD Jocs, trobada per tots els amants als jocs de taula!

D'aquí 2 setmanes ens podràs trobar a l'Espai d'Emprius a Sabadell juntament amb Darkstone Crowdfundings. Una jornada amb presentacions de jocs nous per part de les editorials i creadors, xerrada sobre el Crowdfunding, torneigs i sorteigs 😊 Vine a fer nous amics al SBD Jocs!

SBD Jocs és un punt de trobada per tots els amants als jocs de taula! Entrada gratuïta.

[[[more_info_5]]]